பல்லவி
shrIman nArAyaNa
ஸ்ரீமன் நாராயண
shrIman nArAyaNa
ஸ்ரீமன் நாராயண
அனுபல்லவி
shrIman nArAyaNa nI
நீ ஸ்ரீமன் நாராயண
shrIpAdame sharaNu
ஸ்ரீபாதமே சரணு
அனுபல்லவி
kamalAsati mukha kamala kamalahita
கமலாசதி முக்ஹ கமல கமலஹித
கமலாசதி முக்ஹ கமல கமலஹித
kamalapriya kamalekShaNA
கமலாப்ரியா கமலேக்க்ஷ்னா
கமலாப்ரியா கமலேக்க்ஷ்னா
kamalAsanahita garu.dagamana
கமலாசனஹித கருடகமன
கமலாசனஹித கருடகமன
shrI kamalanAbha nI padakamalame sharaNu
ஸ்ரீ கமலனாப நீ பதகமலமே
சரணு
ஸ்ரீ கமலனாப நீ பதகமலமே
சரணு
சரணம்
parama yogijana bhAgadheya
பரம யோகிஜன பாகதேய
பரம யோகிஜன பாகதேய
shrI paramapuruShA parAtparA
ஸ்ரீ பரமபுருஷ பராத்பரா
ஸ்ரீ பரமபுருஷ பராத்பரா
paramAtmA paramANurUpa
பரமாத்மா பரமாநுரூப
பரமாத்மா பரமாநுரூப
shrI tiruveN^kaTagiridevA
ஸ்ரீ திருவேங்கடகிரிதேவ
sharaNuஸ்ரீ திருவேங்கடகிரிதேவ
சரணு
No comments:
Post a Comment